Joanna1980 0 Zgłoś ten post Napisano 29 Kwiecień Dzień dobry.Ja mieszkam od niedawna w Belgii że swoim partnerem i córka jesteśmy tutaj zameldowane mam stała pracę w grudniu 2021 załatwiałam dowód osobisty czyli karta ID potrzebowałam akt urodzenia i zdjęcie dostałam dowód teraz w marcu .l moje pytanie teraz ... Czy muszę z partnerem legalizować związek partnerski?? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Monic371 2 Zgłoś ten post Napisano środa o 10:54 Nie,nie musisz ją żyję 15 lat już z partnerem (Belgiem) bez ślubu, konkubinatu itp.... Ale jeśli chcesz to już inna sprawa,wtedy możesz: ślub,konkubinat itp.... 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Joanna1980 0 Zgłoś ten post Napisano środa o 11:42 2 godziny temu, Monic371 napisał: Nie,nie musisz ją żyję 15 lat już z partnerem (Belgiem) bez ślubu, konkubinatu itp.... Ale jeśli chcesz to już inna sprawa,wtedy możesz: ślub,konkubinat itp.... Dziękuję bardzo za odpowiedź.Milego dnia życzę 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach