Ol1234 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Październik 2018 Witam, chcialbym prosic o porade. Jestem w Belgii prawie 5 lat, przez caly ten czas pracowalem w 2 dwoch firmach (pierwsza 1.5r potem od razu przeszedlem do drugiej-ponad 3 lata), przez ten caly czas pracowalem jako associale active, niestety problemy z wyplacalnoscia szefa zmusily mnie do rozwiazania umowy. Chcialem dowiedziec sie czy przysluguje mi jakis zasilek? Mam narzeczona i dziecko, mieszkamy razem, ona pracuje tylko na 1/2 etatu. Czy ktos byl w podobnej sytuacji? Czy jest mozliwosc ubiegania sie o zasilek z CPAS? Czy jakas szansa ze go dostane? Z tego co wiem, nie pracujac na normalnym kontrakcie nie przysluguje chomage. Prosze o rady i dziekuje za odpowiedzi. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
v135pr 61 Zgłoś ten post Napisano 5 Październik 2018 Prowadził Pan działalność, niestety nic się nie należy> 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ol1234 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Październik 2018 Nie mialem a1 bylem zatrudniony ze znikoma iloscia "procentow", czy w takim wypadku nie moge ubiegac sie w cpas o zasilek? Nie chodzi mi o chomage. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
v135pr 61 Zgłoś ten post Napisano 5 Październik 2018 Niech Pan pójdzie do CPAS i zapyta - powiedzą to samo co ja. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
VIK2212 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Październik 2018 PROSZE O KONTAKT NA PRIV WYJASNIE.BYNAJMNIEJ NALEZY SIE. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Jankes1990 0 Zgłoś ten post Napisano poniedziałek o 11:36 Witam. Mam podobna sytuacje jak ten pan pytal . Tez chcialbym zeby ktos w koncu wyjasnil mi czy nalezy sie mi jakas pomoc czy nie... 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach