aleksandra1 Zgłoś ten post Napisano 20 Listopad 2017 Witam. Jestem z mężem legalnie od 2015 .W 2016 roku otrzymałam podatek do rozliczenia ale osobno .W tym roku chcieliśmy się rozliczyć razem ,ale jakis błąd wyszedł i nie mogli tego zrobić. W urzędach figurujemy jako małżeństwo. Powiedzieli że muszą zrobić korektę coś w tym stylu ,jest listopad a my do tej pory nie otrzymaliśmy żadnego papieru do rozliczenia się razem . Miał ktoś z państwa taka sytuację? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
pandora Zgłoś ten post Napisano 21 Listopad 2017 Nie czekac tylko udac sie do urzedu podatkowego w celu wyjasnienia sytuacji lub tez do ksiegowego ktory moze zrobic wszystko przez internet. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KamilR86 Zgłoś ten post Napisano 11 Styczeń 2018 (edytowane) witam dołącze do tematu: ożeniłem sie w pazdzierniku 2017. zona przyjechala z polski do brukseli. wczesniej tu nie mieszkala. poki co jest na moim ¨szarzu¨na moim utrzymaniu. czy moge rozliczyć sie z zona wspolnie w roku 2018? dzieki z gory za infomacje. Edytowane 11 Styczeń 2018 przez KamilR86 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
pandora Zgłoś ten post Napisano 26 Sierpień 2018 Nie. DOpiero w 2019 za 2018 . Musicie byc malzenstwem pelny rok zeby moc rozliczyc sie razem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach