Ania1199 Zgłoś ten post Napisano 6 Październik 2016 Witam. Byłam wczoraj w ACV i kobieta tam powiedziała mi, że musze jej przynieść jakiś dokument U1. Problem jest w tym, że nie powiedziała mi co to jest gdzie to mam załatwić ani po co jest potrzebny. Proszę Was jeżeli wiecie o szybką odpowiedź. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
sweet Zgłoś ten post Napisano 6 Październik 2016 Google znalazło: W niektórych przypadkach osoby, które nie przepracowały odpowiedniej liczby dni w Belgii, mogą zaliczyć odpowiednie okresy przepracowane w innym kraju EU na podstawie europejskiego dokumentu U1 potwierdzającego okresy ubezpieczenia lub zatrudnienia. Dokument U1 jest wystawiany przez instytucję łącznikową w danym kraju europejskim, w którym wystąpiło zatrudnienie. W Polsce instytucją takową jest wojewódzki urząd pracy. http://www.nowinki.be/node/355 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ania1199 Zgłoś ten post Napisano 6 Październik 2016 Dziękuje :) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach